Casaramasa.com">

MC-tours in Spain

Indulcesc trasaturile fetei si perforteaza forma obrajilor. Sprancenele cu forma rotonde sunt cele unde arcuirea este foarte mica si rotunjita, au rolul de a MODELA Fetele unghiulare, Cu caracteristici ascutite, cum ar fi o Barbie ascutita. Sprancenele merita, Intr-adevar, toata atentia ta, ASA ca descopera ce modèle de sprancene TI se potriveste si treci imediat la Pensat sau la conturat cu machiaj Special pentru sprancene. Trebuie sa Tii cont de forma fetei si de cum doresti sa-TI accentuezi trasaturile. Nu exagera cu pensatul! Sprancenele foarte subtiri imbatranesc, mai ales in cazul unui Ten matur, en plus accentueaza cearcanele si pungile de Sub Ochi. Ajuta o FATA Lunga sa para mai ovala si echilibreaza astfel trasaturile. Nu este recomandata trasaturilor ascutite sau dure, deoarece inaspreste foarte mult. Sprancenele cu forma Plata, cu o arcuire minima sunt perfecte pentru o FATA lunga, deoarece acest Model o vor face sa para mai ovala. Deschide forma ochiului si are un usor efect de lifting, iar FATA capata un aspect intinerit. Ridica Vizual ochii cu forma descendenta si ajuta o FATA rotonde sa para mai Lunga.

Sprancenele cu varf ascutit au rolul de a-ti da un aspect tineresc si ajuta la echilibrarea caracteristicilor puternice, cum ar fi un haut Patrat, sau ofera un aspect de slabire unei fete Rotunde. Este o varianta mai Feminina a sprancenelor ascutite si este considerata forma de sprancene ideala, intrucat nu inaspreste, Dar nici nu indulceste excesiv trasaturile chipului. Sprancenele arcuite intr-un unghi MIC au rolul de a da fetei un aspect mai delicat. Sprancenele sunt partea superioara a inimii iar barbia este baza. O forma Plata este cea mai neinspirata alegere pentru ca dezechilibreaza si mai mult trasaturile fetei. Forma sprâncenelor are un impact deosebit de puternic asupra înfăţişării unei persoane, putând influenţa Atât în sens Pozitiv, Cât şi negativ aspectul acesteia. DIN acest motiv, sprâncenele merită o ATENŢIE sporită. Forma potrivită a sprâncenelor poate corecta micile imperfecţiuni, cum ar fi de exemplu forma ochilor. De asemenea, sprâncenele pot accena sau distrage atenţia de la trăsăturile mai puţin Frumoase, cum ar fi un NAS proéminent sau o frunte lată. Astăzi însă, vom afla ce formă de sprâncene ţi se potriveşte în funcţie de mărimea şi poziţia ochilor. Ochi mari, sprâncene groase şi Rotunde-foloseşte un creion Maro sau fard Special pentru a accena şi a îngroşa Linia sprâncenelor, înc AZ că le-ai Pensat prea subţire. Ochi ovali, sprâncene arcuite-pentru a găsi locul în care trebuie făcut Arcul, unește cu un creion Linia de-a lungul nasului cu partea exterioară a pupilei.

Aici VEI găsi partea cea mai înaltă a sprâncenei. Forma “S”-potrivită pentru wvncc feţelor pătrate. Faţa pătrată: alege o formă rotunjită, uşor arcuită în formă de “S”. SPRANCEANA FORMA ARCUITA – este considerata a fi forma de spranceana perfecta, similara cu forma de sprancene ascutita, INSA intr-o varianta mai delicata, Feminina. SPRANCEANA FORMA ASCUTITA – aceasta forma de sprancene sont efect de lifting asupra trasaturilor, fiind Indica in Special persoanelor Care au ochii in forma descendenta, celor care au forma fetei diamant sau Rotunda. TI-un articolul placut? Urmareste DivaHair PE Facebook sau pe mail! Contre-ATE total, confera un aspect TRIST si imbatraneste orice fizionomie. Acorda Mare Atentie inaltimii de la capatul sprancenei. Daca trasezi o Linie orizontala de la baza unde incepe spranceana PANA unde aceasta se termina, nu ar trebui sa depaseasaca aceasta Linie imaginara. Daca capatul sprancenei depaseste aceasta Linie, fizionomia ta va avea un aspect TRIST.

Dans acelasi fel, daca capatul sprancenei este deasupra acestei Linii, atunci forma sprancenei nu va creea un aspect UNITAR, de echilibru. Când se schimbă ora în România? Se va mai Trece la ora de iarnă? 3. Tine din nou creionul Lipit de Nara si misca-l en diagonala spre coltul extérieur al ochiului.

Comments are closed.

Motta nyheter