Casaramasa.com">

MC-tours in Spain

DSC_0309

I samarbeid med Sven Åge Andersen og Alf Graarud Motor, har vi vært så heldige å fått vært mc-guide for en stor gruppe med motorsyklister som kom ned fra Norge nå midt i februar. Alle hadde fått fraktet sine egne mc-er ned hit til Costa Blanca i trailer fra Norge. De kom selv etter med fly og var innkvartert i Albir. Vi guidet gruppen rundt i dette fantastiske området fra kl 10 til mellom 15-17 på ettermiddagen i godt februar-vær. Gruppen ble delt i to, og de fikk selv velge utfra eget kjøremønster hvilken gruppe de ville kjøre i fra dag til dag. Utpå dagen møttes gruppene ett eller annet sted til felles lunch, kjøreprat og “skryt”.

Vi kjørte kystveier, fjellveier, og ett uendelig antall svinger. Man må kjøre lenge og langt i Norge skal du komme opp i samme antall kurver som det de ivrigste var igjennom iløpet av denne uken. Vi betviler at noen av disse har behov for rust-løser når våren snart kommer der i moderlandet.

Noen kjente det i armene, noen passasjerer kjente det i magen, og alle kjente det på smilebåndet. Smilet gikk fra øre til øre – hver dag.
Og tilbakemeldingene på område, veier, opplegg m.m. har vært overveldende.
– “Beste mc-opplevelsen jeg har hatt!” – “Morsomste jeg noen gang har vært med på!” – “Herlig!” – “Dette burde skrives ut på resept!” – “Jeg vil ikke reise hjem – gi meg en uke til!”


20140219_141237


CIMG3694

Gi en kommentar

Motta nyheter