Casaramasa.com">

MC-tours in Spain

Prost!

Våre mc-gjester sålangt i høst har forlatt Spania og byttet ut to-hjuling med paraplyer, snøslaps og snøscooterkjøring.
Vi fikk vist dem rundt på flotte mc-veier og noen “full-fart”-turer gjennom de mange svingene langs veiene her.

Som vår siste gjest sier det:
“Kan på de sterkeste anbefales!!! Får kjørt mere svinga på 2 tima enn på hele sesongen her oppe i nord. Nesten så man blir surrat i hode av alle svingan!! Og best av alt…ingen telehiv og slaghull! ”
Vi har filmet litt fra noen svinger – Tjohei – det er herlig!! Sjekk ut Facebook-siden vår – der finner dere noen av filmklippene.

Ellers er det også fantastisk deilig å kunne avslutte mc-turer i oktober med et bad i bassenget eller i Middelhavet, noe leskende godt i glasset, spille vollyball på stranden og grille eller ta et trivelig restaurantbesøk til kvelds. Er ikke det et godt mc-liv?

Noen ganger tar vi en annen fin avlsutning på mc-dagene. Da drar vi på konsert på HeartBreak Hotel i Benidorm. Er vi riktig heldige treffer vi på “Off Limits” med Rafa Raposo på gitar og vokal, eller bare Rafa alene. Han er mange ganger bedre enn originalene, og gitarsoloene hans kan få selv damene til å bli head-bangers. Liker en god gammel rockemusikk som feks. Pink Floyd, Carlos Santana, Rainbow, ACDC, Steppenwolf m.m. så er det her vi finner musikk for bikere. “Born to be wild”!!
Sist i oktober tok vi en liten visit på tysk oktoberfest i Calpe. En spesiell opplevelse med “Ompa, Ompa” – musikk, litt jodling og stooore øl-krus. Attåt fikk man servert tyske pølser eller svineskank, begge med skikkelig sur sauerkraut.
Og ellers har alle de nærliggende landsbyene feiret sin “Fiesta”- byfest nå iløpet av høsten. At byen har fest ser en når en kjører gjennom den. Det henger flott belysning i gatene og det er prossesjoner og opptog, penyaer og ikke minst – fyrverkeri.
Forleden dag avsluttet Alfaz del Pi hvor vi bor sin fiesta, og samme dag startet Benidorm – nabo-byen, sin by-fest.

Alltid noe å oppleve og se, i tillegg til å nyte alle svingene langs veiene her i Spania.

Gi en kommentar

Motta nyheter